top of page

Wil je contact? Mail mij of vul onderstaand formulier in:

logo-03.png

InnerBalans is gevestigd in Nootdorp.

mail: info@innerBalans.nl

telefoonnr.: 06-53 19 18 30

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

Bedankt voor jouw bericht. ik neem binnenkort contact met je op. Check ook jouw spambox.

Contact

Algemene Voorwaarden InnerBalans

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle behandelingen, coaching trajecten en workshops van InnerBalans.

1. Aanmelden/aansprakelijkheid
Aanmelden voor een behandeling of coaching traject geschiedt na telefonische aanmelding, via het aanvraagformulier op de website of via het e-mail adres vermeld op de website. Met uw aanmelding verklaart u akkoord te gaan met het feit dat u op de hoogte bent dat de heen en terugreis, evenals de deelname aan een behandeling of een coaching traject geheel voor eigen risico is. Evenals het oplopen van lichamelijk/geestelijk letsel als gevolg van deelname aan een behandeling of coaching traject. InnerBalans is van elke vorm van aansprakelijkheid uitgesloten.

2. Gezondheid
Een Reiki behandeling, een holistisch consult of coaching traject is geen vervanging voor een medische of psychologische behandeling, wel is het een waardevolle aanvulling. Ik stel geen medische diagnoses. Raadpleeg altijd een arts bij langdurige lichamelijke of psychische klachten.
Ik ga een inspanningsverplichting aan en geen resultaatverplichting, omdat het resultaat van teveel factoren afhankelijk is. Natuurlijk doe ik mijn best om het gewenste resultaat te bereiken.

3. Geheimhouding
InnerBalans zal niet zonder uw toestemming informatie doorgeven aan derden (ook geen e-mail adres, telefoon of mobiel nummer).

 

4. Betaling
Alle behandelingen die uitgevoerd worden dienen contant of via factuur afgerekend te worden. Bij betalingsachterstand is InnerBalans gerechtigd verdere behandeling op te schorten totdat de cliënt aan haar/zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan.

 

5. Annuleren
Afspraken moeten uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de behandeling of coaching traject geannuleerd worden. De annulering dient telefonisch en/of via email gedaan te worden met duidelijke vermelding van naam, de datum van de afspraak en het telefoonnummer. Bij het niet annuleren of bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak is InnerBalans gerechtigd de gereserveerde tijd aan de cliënt in rekening te brengen.

InnerBalans - Nadine Vos - Nootdorp - www.InnerBalans.nl - e-mail: info@InnerBalans.nl -IBAN: NL10INGB0006229568 - KvK-nr: 75915626 – btw nummer: NL 003020385B82

Algemene voorwaarden
bottom of page