top of page

Ervaringen

Barbra - dec '23

Nadine heeft mij geholpen na mijn scheiding alles weer op een rijtje te zetten. Ik heb geleerd weer van mijzelf te houden en mijzelf op nummer één te zetten! Fijne gesprekken en reikibehandelingen gehad. Nogmaals dank je wel.

 

Tessa - nov '22

Ik ben onwijs dankbaar voor de mooie inzichten die ik mede door Nadine heb ontdekt. Tijdens het eerste gesprek hielp ze mij door verschillende vragen achter punten te komen die ik eigenlijk diep vanbinnen al wist. Haar humor zorgde ervoor dat de gesprekken luchtig bleven. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak. Door de ik en mijn ikken te doorlopen kijk ik nu anders tegen situaties aan.

Wendy - okt '22

Nadine is een heel prettige coach. Tijdens mijn burn out reis liep ik tegen Nadine haar instagram aan, en voelde direct dat na t lezen van haar verhaal ik me graag door haar wilde helpen patronen te doorbreken. Door de mooie oefening ik en mijn ikken ben ik meer gaan inzien waar mijn valkuilen en mijn krachten liggen. Daarnaast zijn de reiki behandelingen zo bijzonder. Dat is niet uit te leggen, ik ben haar meer dan dankbaar.

Madelon - aug '22

Ik las een post op insta: daar waar je hoofd geen ‘nee’ meer kan zeggen gaat je lichaam het voor je doen’. Dat was op dat moment precies wat er bij mij aan het gebeuren was. Mijn lijf wilde niet meer. Er was veel gebeurd in korte tijd, het ging gewoon niet meer. Nadine heeft mij met haar fijne behandelingen in een aantal sessies weer helemaal op de rit gekregen. Natuurlijk werkte ik daar zelf ook aan, maar de reiki heeft mij echt geholpen om weer meer en beter te voelen. Ik ben blij dat ik ben gegaan. Dank je wel!​

Es - juni '22

Ik was overwerkt. Mijn vraag aan Nadine was: ik wil mijn gevoel terug. Ik voel niets meer. Ik weet niet wat ik wil. We hebben in het begin allleen Reiki gedaan en gepraat, om mijn rust terug te krijgen. En daarna het allerleukste. We maakten een soort kaart van mijzelf en al mijn verschillende karakters. Echt heel gaaf. En die hebben we uitgebreid besproken. En nu begrijp ik mijzelf zoveel beter. Echt heel waardevol. Inmiddels gaat het zoveel beter. Ik ben heel blij.

Chloe - mei '22

Nadine tovert als ze Reiki geeft :-). Je voelt je lichaam energetisch reageren en er komt een soort enorme kalmte en lichtheid over je heen als ze bezig is. Ik vind dat altijd zo fijn. Ze neemt echt de tijd. Moet altijd lachen, want Nadine loopt altijd uit. Als ik ben geweest kan ik er weer een tijd tegen. En ze geeft een inzicht mee. Of je het nou wel of niet wilt horen - maar ze heeft gelijk.

Carla - dec '21:

Je bent een lieve topper! Dank je wel voor al jouw inzichten. xoxo

Paula - okt '21:

Ik kwam op een moeilijk moment in mijn leven Nadines instagram tegen. Ik las haar website en heb direct een afspraak gemaakt. Samen met Nadine heb ik heel veel geleerd over mijzelf en waarom ik reageer zoals ik reageer. Ik kan eerlijk zeggen dat ik mijzelf nu beter ken en dichter bij mijzelf kan blijven. Grenzen aangeven is en blijft lastig, maar nu herken ik het als ik over mijn grens heen ga en kan ik er wat aan doen. Ik blijf zeker af en toe nog langskomen. Dank je Nadine, je bent echt een warm en lief mens en je luistert echt. Ik voelde mij door jou gezien zoals ik echt ben. En jouw humor maakte voor mij het rottigste onderwerp makkelijker. Heel dankbaar.

Joanne - aug '21:

Ik ben heel erg gevoelig en liep steeds vaker vast. Het werd zo erg dat ik mensen of grote bijeenkomsten bijna begon te ontlopen. Ik merkte hoe fijn alle beperkingen door corona voor mij waren - ik hoefde nergens een. Maar dat is natuurlijk geen echte oplossing. Nu begint alles weer en de prikkels stromen weer binnen. Ik heb 2 hele fijne sessie met Nadine gedaan om te leren hoe ik om kan gaan met mijn hooggevoeligheid. ik heb hier heel veel aan. 

Elise - nov '20:

Een paar maanden geleden kwam ik verdrietig en onzeker de eerste keer bij Nadine.
Ik zit en zat volop in een bewustwordingsproces en liep volledig vast in oude overtuigingen en patronen. Met behulp van Nadine’s coaching, ondersteund door Reiki, heb ik aan drie afspraken genoeg gehad om terug te komen in mijn kracht en met meer zelfvertrouwen, focus en vooral blijheid mijn levensweg te vervolgen. Nadine, dank voor je fijne begeleiding en Reiki behandelingen. Het gaat echt heel goed met mij! Je bent voor mij een prachtig voorbeeld als Holistisch Therapeut.  xx

Marieke - juni '20:

Ik kom bij Nadine puur voor de Reiki. Ik laat 1x per maand mij behandelen en kom altijd heel relaxed weer thuis. De ruimte waar zij behandelt is fijn qua temperatuur en energie. Even een soort van weer landen of thuiskomen voor mijzelf. En ik kies of we praten of stil zijn. Beiden is prima. Ik voel me nooit verplicht tot iets. Heel fijn.

Odette - juni '20:

Hoi Nadine, je weet ik moest best even wennen aan jou. Je bent heel direct en daardoor moest ik af en toe even slikken. Maar ik had niemand liever gehad dan jij tijdens mijn proces. Het was jouw directheid en humor die mij deden inzien in welk patroon ik al jaren vast zat. Tegelijk ken ik maar weinig mensen die dit met zoveel liefde kunnen laten zien en voelen. Want ondanks dat het soms best confronterend was, voelde ik mij altijd veilig...komt misschien ook door de roze kamer :-) 

Anneke - feb '20:

Na een zware scheiding was ik volkomen uitgeput. Ik was mijzelf kwijt en wist niet goed hoe nu verder. Ik ben meerdere keren bij Nadine geweest. Veel gepraat. En een heel aantal energiebehandelingen gehad. Inmiddels kan ik zeggen dat ik een aardig goed beeld heb, van wie ik ben en waar ik heen wil. Spannend, maar ik ga er voor. En ik blijf af en toe even terugkomen voor een lekkere behandeling. Ben altijd erg ontspannen daarna. helpt mij met nadenken.

Carolien - jan '20:

Mijn dochtertje liep helemaal vast en stond voor een lastige keuze. Ik zag haar steeds iets ongelukkiger worden. Er werd aan alle kanten aan haar getrokken. Nadine heeft echt even de tijd voor haar genomen en is samen met haar op verschillende manieren naar de situatie gaan kijken. Net zolang tot mijn dochtertje het gevoel had dat ze de situatie weer overzag en zelf een keuze mocht en kon maken. De opluchting was enorm. Dank je wel.

​Karin - nov '19:

Ik had allerlei gekke klachten en zat niet lekker in mijn vel. Er werd steeds niet echt iets gevonden. Dus uiteindelijk kwam ik via via voor een reikibehandeling bij Nadine. Ik had dit nog nooit eerder gehad en vond het spannend en was bang dat het te zweverig was. Maar Nadine was helemaal niet zweverig. Ze nam de tijd om uit te leggen wat ze ging doen. Na de behandeling voelde ik mij heerlijk ontspannen. Ik heb die nacht voor het eerst sinds tijden goed geslapen. Ik ben meerdere keren geweest en mijn klachten zijn echt stukken minder. Ik ga nu verder het coachingstraject in. Overigens deed ze dat vaak ook al een beetje na de reiki. Nadine ik vind je echt een topper. Je kan heel goed luisteren en ik hou van jouw humor, terwijl je tegelijk direct de kern van het probleem te pakken had. Tot snel!

Sanne - nov '19:

Je bent nuchter en tegelijk super sensitief! En met jouw humor weet je elke sessie comfortabel en heel relaxed te maken. Hoe rot ik me ook kan voelen, als ik ben behandeld door jou ziet alles er weer beter uit, inclusief de kijk op mijzelf!

Mariëlle - nov '19:

Dank je Nadine. ik heb heel veel gehad aan de inzichten die ik kreeg van de opstelling die we hebben gedaan. Bijzonder hoor. Bedankt voor jouw liefdevolle begeleiding. Dat was echt heel fijn. Ik heb nog wat werk aan de winkel, maar weet in ieder geval hoe ik het ga aanpakken.

Jeanette - aug '19:

Vorige week heb ik een  Reiki behandeling gekregen van Nadine Vos. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar Nadine legde mij alles uit en daardoor voelde ik mij meteen al helemaal op mijn gemak. In het begin merkte ik dat ik in een diepe ontspanning kwam. en moest ik mijn best doen om wakker te blijven. Ook voelde ik mij heel erg geaard en kalm en rustig. Het voelde of al mijn processen geharmoniseerd werden. Heel fijn. Na afloop zei Nadine dat ik nog een tijdje mocht blijven liggen, zodat mijn lichaam aan de behandeling kon wennen. Ook gaf zei mij de raad om niet meteen full speed te gaan. Ik heb mij de hele week vrolijk, luchtig, geharmonieerd gevoeld. Een aanrader!

Essie - juni '19

Ik ben meerdere keren behandeld door Nadine, met verschillende methodes zoals Reiki, opstellingen en coaching. En elke sessie bracht mij weer tot een nieuw inzicht, zo bijzonder! Nadine voelde dingen ontzettend goed aan en stelde mij vragen die andere coaches niet stelden. Ze raakte tijdens een van de coachingssessie in 1 klap de angel van een van mijn diepgewortelde angsten. Wauw! Tranen vloeiden, maar ook verlichting... als je snapt waar iets vandaan komt kun je er wat mee! Wat een topmens, ik raad haar met liefde aan. Haar professionele behandelingen, no nonsense aanpak, haar enorme kracht en liefde en humor maken haar tot een van mijn meest favoriete coaches!

Sandra - mei '19:

Al lange tijd had ik allerlei vage klachten, sommige kon ik wel herleiden maar een heleboel ook niet. Tuurlijk stress hebben we allemaal maar hoe ga je daarmee om? Je denkt het goed te doen maar toch loop je jezelf vaak voorbij. Totdat ik op een dag wakker werd en heel mijn lijf onder de uitslag zat. Ik was totaal uit balans en mijn lichaam schreeuwde "stop". Ja je moet dan wat, maar waar begin je? Nadine (toen nog collega) bood mij een sessie aan. Ik gaf mij volledig over aan een mooie Reiki sessie waarin er veel op energieniveau gebeurde. Wat ik mooi vond is dat Nadine voelde en besprak wat zij zag. En dat was precies zoals ik het ervoer. Blokkades werden opgelost en de energiedoorstroming werd in gang gezet. In het begin leken mijn klachten wat erger te worden, maar dat was een reactie dat er wat gebeurde, daarna herstelde ik snel. Ook mooi dat zij de kern en de essentie weet te benoemen vaak een spiegel die je zelf niet wilt zien. Dit is een cadeau waarmee je eigenlijk  jezelf eens in de zoveel tijd moet verwennen.

Hoe heb jij jouw behandeling ervaren? Laat het gerust weten.

Bedankt dat jij jouw ervaring achter liet!We plaatsen deze zsm door op de website.

bottom of page